Verhuizen hoeft helemaal niet duur te zijn

Heeft u een nieuwe woning gekocht en flink moeten klussen binnen de woning, waardoor u nu misschien een beetje krap bij kas zit? Wees gerust. U hoeft niet uw volledige verhuizing zelf te doen. U kunt ervoor kiezen om een goedkoop professioneel verhuisbedrijf in te schakelen om deze werkzaamheden uithanden te laten nemen. Zij bieden u een voordelige verhuizing aan dit i.v.m. dat er gewerkt wordt met een studenten tarief.

Tips van het verhuisbedrijf

Soms is het fijn om onverwachts ergens veel geld op te kunnen besparen. Zeker als u net verhuisd bent. U moet natuurlijk wel zelf wat voorbereidingen treffen voor een verhuizing gerealiseerd kan worden. Pakt u alles goed in. Zorgt u dat dozen niet te zwaar worden ingepakt. Als de dozen te zwaar zijn ingepakt, kan dat voor blessures zorgen bij de verhuizers of uzelf. Legt u enkele zware voorwerken onder in de doos en creëer daarmee een soort van stevige ondergrond voor de wat lichtere eigendommen van u. Hierdoor zorgt u dat de lichtere spullen minder ruimte hebben om te schuiven en te stuiteren in de dozen tijdens het verhuizen. De kans is kleiner dat de lichtere spullen schade oplopen. Zet als u dat handig vindt een cijfer of een kleur op de dozen. Als u elke kamer in uw nieuwe woning verdeeld in cijfers of kleuren en die desbetreffende kleur of cijfer ook op de doos zet die in die ruimte moeten komen te staan, kunnen de verhuizers binnen een oogopslag zien waar welke dozen heen moeten.

Een goede tip van de verhuizers die u zeker moet onthouden tijdens het inpakken van uw inboedel is dat u moet uitkijken dat u kleine voorwerpen niet kwijtraakt tijdens het verhuizen. Zorg dat u kleien snoertjes of souvenirs in een tas doet. Schrijf op het tasje wat erin zit. Doet u niet alle snoeren bij elkaar. Houdt u de snoeren van alle verschillende apparaten gescheiden. Zorg dat u weet hoe de snoeren weer geïnstalleerd moeten worden. Maakt u desnoods een foto van tevoren.

Prijs berekenen

Bij een goedkoop verhuisbedrijf kan er gekozen worden voor het goedkoop verhuizen of mogelijk exclusief verhuizen van waardevolle voorwerpen. Maar hoe goedkoop is het eigenlijk. Om daarachter te komen kan u op de site een hele handige tool vinden. Met deze tool kan u vooraf berekenen wat u voor de verhuizing moet gaan betalen. U kan alle spullen en diensten aanvinken die u nodig denkt te hebben. Als u dat allemaal heeft ingevuld komt er uiteindelijk een bedrag uit. Het uiteindelijke bedrag zal daar heel dicht in de buurt komen. Als u echt goedkoop wilt verhuizen is het handig om een verhuisservice uit uw eigen woonplaats in te huren. Dit scheelt rijkosten. Dus als u in Rotterdam woont, of u gaat er juist heen verhuizen is het ook handig om een verhuisbedrijf uit Rotterdam te huren. Zo kan u veel geld besparen.