Doe een vrijgezellenfeest in Rotterdam

Als je bent geselecteerd als de best-man van een bruidegom, zijn er veel verantwoordelijkheden te vervullen. Toch is de belangrijkste taak die je moet ondernemen het organiseren van een geweldig vrijgezellenfeest voor je beste vriend. Eh… where to begin? Wij geven je graag een aantal tips om een geweldig vrijgezellenfeest in Rotterdam te organiseren!

Traditioneel gentlemen’s dinner genoemd is een vrijgezellenfeest een feest voor een man die over een paar uur ‘of dagen’ zijn ‘vrije leven’ opgeeft voor het huwelijksleven. Tijdens dit feest krijgt de man samen met zijn vrienden de laatste gelegenheid om wat activiteiten te doen die hij misschien niet zou doen nadat hij de ring eenmaal om zijn vinger heeft. Het belangrijkste doel van dit feest is dat de bruidegom zich lekker ontspant met zijn vrienden en geliefden. Idealiter zou dit feest mannen moeten omvatten, maar soms kunnen vrouwelijke strippers worden uitgenodigd, afhankelijk van het soort feestje dat je graag zou willen hebben. Een vrijgezellenfeest in Rotterdam kan namelijk alle kanten op!

Rotterdam vrijgezellenfeest activiteiten

Dit is de eerste stap in het plannen van een bachelorparty voor je beste maatje. Onthoud dat deze dag de “laatste” dag van ultieme plezier en vrijheid zal zijn,  en dat je een idee moet kiezen of eerder een activiteit die hem uiteindelijk zal verbazen én bij zal blijven. De volgende zijn enkele ideeën om uit te kiezen;

Human Sushi Buffet

Als je kiest voor dit waanzinnige sushi concept voor het vrijgezellenfeest weet je zeker dat je een smaakvolle dag tegemoet gaat. Jij en je beste vrienden gaan namelijk onbezorgd genieten van de lekkerste Japanse gerechten. De gerechten worden geserveerd vanaf een sexy vrouwenlichaam! Jouw hapje geserveerd op een lekker hapje dus!

Limo Striptease

De titel zegt eigenlijk al genoeg: een luxe limousine en een vrouwelijke stripper. Perfect toch?! Onderweg wordt de limousine staande gehouden voor een politie controle. Een sexy politie agente haalt de vrijgezel uit de limousine en fouilleert hem. De striptease show kan beginnen wanneer de limo is betreden. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Naaktmodel schilderen

En kwast, verf en een naaktmodel, de workshop kan beginnen! Zoek jij een origineel en uitdagend vrijgezellenfeest voor mannen? Dan biedt een workshop als ‘naaktmodel schilderen’ je alles wat een mannelijk vrijgezellenfeest nodig heeft.

Natuurlijk zijn dit slechts enkele van de mogelijkheden. Je wilt een feest plannen dat je toekomstige getrouwde vriend zal bewonderen en nooit zal vergeten. Als het budget het toelaat, plan dan iets unieks. Een vrijgezellenfeest organiseren in Rotterdam was nog nooit zo leuk!