Wat zijn alle mogelijkheden bij het kopen van een scootmobiel?

Veel mensen hebben geen idee dat er een legio aan mogelijkheden beschikbaar is als jij je scootmobiel koopt. Je hoeft niet een standaardversie uit de fabriek te kopen, maar je scootmobiel volledig naar jouw wensen laten pimpen. Dit is niet alleen super leuk, als je bijvoorbeeld een bijzonder kleurtje neemt, maar ook super bruikbaar, als die zaken op de scootmobiel aanwezig zijn, die jouw leven makkelijker maken. In dit stuk lees je over de verschillende opties voor jou. Je moet je wensen gewoon eens met je dealer bespreken om te kijken wat er allemaal mogelijk is.

Kleurtjes en stickers

Vaak wordt de scootmobiel geassocieerd met oudheid en saaiheid. De mensen die erop rijden die hebben niet meer zo veel te vertellen en kunnen niet zo veel meer. Dit is een verschrikkelijk grote fout, want de mensen die erin rijden hebben juist de wil om onder de mensen te blijven. Daarnaast hebben deze mensen echt wel wat te vertellen en meestal een zeer sterke smaak. Aan de hand van kleurtjes en mooie tekeningen op de scootmobiel kan dit verhaal verteld worden en wordt de scootmobiel een stuk hipper.

coole gadgets op de scootmobiel

Ook kunnen er tegenwoordig gave en handige gadgets geplaatst worden op de scootmobiel. Ook oudere mensen hebben tegenwoordig een mobiel en daarom kan je beginnen met een houder voor je telefoon. Je mag namelijk natuurlijk niet rijden en tegelijkertijd je mobiel in je hand hebben. Ook kan je een GPS op je scootmobiel zetten zodat je nooit de weg kwijtraakt. Als jouw scootmobiel dan zo luxe en gaaf wordt, dan kan je ook een alarm overwegen zodat hij nooit gestolen zal worden.

Beschermd tegen weer en wind

Ook wil jij natuurlijk niet met een nat pak aankomen op de plek waar je heen gaat. Daarom kan je jouw scootmobiel volledig laten overdekken met een dakje. Je hebt dan als het ware een klein autootje waarin jij beschermd bent tegen wind, regen en kou. Mocht jij je meer druk maken om je haar als je namelijk vaak naar de kapper gaat, neem dan alleen een windscherm. Ook kan je een simpele hoes voor je scootmobiel kopen om alleen deze te beschermen tegen het barre weer in de Nederlandse herfsten.

Een scootmobiel voor de grote boodschappen

Als jij veel boodschappen doet omdat bijvoorbeeld je puberende kleinkinderen komen eten, dan heb jij wel wat meer opbergruimte nodig op de scootmobiel. Daarom kan je kiezen voor een groter mandje dan je nu al hebt of zelfs voor een kleine bergruimte ergen in jouw scootmobiel. Besef trouwens goed dat je alleen met een elektrische scootmobiel bij winkels naar binnen mag. Dit is bijvoorbeeld niet toegestaan met een scootmobiel met benzinemotor.

Wat is er mogelijk op jouw scootmobiel? Vraag het aan je dealer

Je moet wel goed beseffen dat niet alle opties beschikbaar zijn voor elk model. Overleg daarom goed met je dealer wat er op jouw model wel kan en wat niet.

Fast Furious scooters (HOOFDVESTIGING)

Koperweg 21, Alphen aan den Rijn
Telefonisch Ma/Vrij van 10:00/18:00, Zat 10:00/17:00 bereikbaar op: 0900 – 32 78 387 Kies optie 3, toets vervolgens postcode 2408 in, om doorverbonden te worden met de door u gekozen vestiging.

info@fastfurious.nl